Olimpiadele şcolare ale lunii martie

Primăvara a adus în prim plan concursurile şcolare la care participă reprezentanţii liceului nostru. Dacă de mărţişor axentiştii au participat la olimpiadele judeţene ale unor discipline precum limba engleză sau ştiinţele socio-umane, iată că ziua de 8 martie a adus în prim plan olimpiada judeţeană de istorie, găzduită de Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”. Au participat 10 elevi din clasele IX-XII care s-au întrecut de la egal la egal cu elevii colegiilor sibiene şi au primit diplome de participare eliberate de Facultatea de Istorie şi Patrimoniu din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu. Ultima olimpiadă judeţeană este programată sâmbătă 15 martie la geografie.

Mult succes tuturor participanţilor.

 Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>