Raport de activitate eco

Astăzi elevii clasei a X-a Științele Naturii au ieșit la în curtea liceului pentru a colecta deșeuri menajere. Fiind o eco școală ne dorim să păstrăm totul curat și să protejăm mediul. Această activitate pe care am am avut-o sperăm să fie un exemplu pentru ceilalți care pot face același lucru, nu doar în cadrul școlii ci oriunde.

Păreri ale elvilor:

  •  „Este de datoria noastă ca elevi să reușim menținerea curățeniei în spațiile verzi și aleile școlii noastre .”
  • „Mi-a plăcut că am participat la această acțiune.  Ar fi frumos să participe cât mai mulți elevi. Asemenea activități pot fi realizate mai des și înafara liceului și să poată participa oricine.”
  • „Este o activitate f importantă pentru mediul înconjurător și ar trebui să ne mobilizăm mai des”
  • Implicarea noastră, ca elevi în lupta pentru reducerea poluării mă bucura. Am contribuit la păstrarea unui liceu fara gunoaie și, totodată, am oferit un bun exemplu celor din jur

În concluzie acesta fiind doar una din multele acțiuni intreprinse de elevii școlii noastre este bine văzută atât de proferorii, care ne suțin, cât și de elevi care au fost săritori la chemările noastre în privința ecologizării mediului.

 Raport realizat de:

 Gogozan Alexandra a X-a SN

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>