Echipa de baschet a Gazului Metan, în sala sportivă a liceului nostru

Zi deosebită pentru elevii liceului nostru. Echipa de baschet Gaz Metan Mediaș, condusă de antrenorul Marcel Țenter, care este și selecționerul naționalei României, a participat la un meci demonstrativ cu baschetbaliștii Liceului “Axente Sever”. Inițial acțiunea era preconizată pentru Săptămâna Altfel însă programul încărcat al prim-divizionarei medieşene a făcut ca întâlnirea să aibă loc pe 27 martie 2014. Oricum, scopul acțiunii a fost atins, acela de a promova practicarea sportului în rândul liceenilor, precum și prilejul adolescenților noștri de a juca alături de nume consacrate în sportul medieșean, și de ce nu, de a le călca pe urme în viitor. Acesta a fost mesajul transmis de antrenorul Gazului Metan Marcel Țenter dar și de Tudor Dumitrescu, un jucător emblematic al formației medieșene. De cealaltă parte liceenii noștri indrumați de domnul profesor Alexandru Pescaru s-au simțit minunat alături de baschetbaliștii Ligii Naționale și au jucat cu plăcere, având momente de baschet încântător. O activitate pe deplin reușită, care deschide drum acțiunilor dedicate evenimentelor din perioada “Să știi mai multe, să fii mai bun”.

Prof.  Constantin Schiau

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>