Gaudeamus Igitur după 40 de ani…

Trei clase ale promoţiei 1974 de la Liceul Teoretic „Axente Sever” s-a reunit vineri 30 mai în sala festivă a instituţiei noastre. Evenimentul a fost unul încărcat de emoţii pentru absolvenţii care au revenit în băncile şcolii după 40 de ani. Au venit din ţară dar şi din străinătate pentru a fi alături de cei cu care şi-au petrecut una dintre cele mai frumoase perioade de viaţă, anii de liceu. După 40 ani, absolvenţii profilelor uman, real şi matematică-fizică de la Liceul Teoretic „Axente Sever” s-au întors la şcoală. Reacomodarea cu atmosfera de liceu a fost asigurată de elevii clasei a XI-a Matematică-Informatică îndrumaţi de doamna dirigintă Aura Lăpădat.

 Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>