Sfârșit de an școlar la Liceul Axente

Anul şcolar 2013-2014 a ajuns la final pentru elevii din municipiul Mediaş. La Liceul Teoretic “Axente Sever”, serbarea de final de an s-a desfăşurat vineri dimineaţa în curtea şcolii, acolo unde cei mai buni elevi au fost premiaţi.

La eveniment au participat viceprimarul George Petrescu, consilierul local Floarea Taropa, reprezentantul Poliției Municipale, părintele Romeo Guliman dar și elevii școlii. La finalul anului școlar, cei mai merituoși dintre elevi și-au primit diplomele și premiile. „Am încheiat un nou an școlar, cu rezultate foarte bune, am obținut rezultate bune la olimpiadele școlare, la faza județeană și faza națională, iar pe linie de sport avem elevi calificați la concursuri internaționale. Avem clase în care mai mult de jumătate dintre copii au medii peste 9. Așteptăm examenul de bacalaureat, sperăm ca rezultatele să fie cel puțin la fel de bune ca și anul trecut, când noi am fost primii pe oraș. Le urez tuturor elevilor si cadrelor didactice vacanță plăcută și să ne întâlnim cu bine la toamnă”, ne-a declarat directoarea liceului nostru, Eugenia Munteanu.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>