2014 / 2015 Un nou început

Clopoţelul a sunat din nou în ziua de 15 septembrie şi a anunţat startul unui nou an şcolar. Elevi, părinţi, profesori, oficialităţi, cu toţii au fost marcaţi de emoţiile începerii şcolii şi de revederea colegilor, a diriginţilor şi a sălilor de clasă care i-au primit cu drag. O emoţie mai puternică au resimţit-o bobocii liceului nostru, cei care au trecut pentru prima dată pragul unităţii de învăţământ în calitate de elevi ai clasei a IX-a.
La festivitatea de deschidere a anului şcolar 2014 /2015 au participat viceprimarul municipiului Mediaş George Petrescu, subprefectul Radu Lucian dar şi părintele Romeo Guliman, care a transmis un gând de început de an din partea Patriarhului Daniel, conducătorul Bisericii Ortodoxe Române.
Ulterior diriginţii şi-au preluat elevii şi i-au insoţit în sălile de clasă, unde le-au impărţit manualele şi orarul. Astfel a început un nou an şcolar la Liceul Teoretic „Axente Sever”, un an pe care ni-l dorim plin de realizări, de succese şi de rezultate cât mai bune la concursurile şi examenele naţionale.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>