Depunere de coroane cu ocazia Zilei Armatei

Ziua Armatei Naţionale a României este sărbătorită în fiecare an la 25 octombrie. Această zi semnifică data eliberării totale a teritoriului naţional de sub ocupaţie hortysto-fascistă. Eliberarea întregului teritoriu naţional s-a obţinut prin lupta eroică a peste 500.000 de militari angajaţi nemijlocit în luptă, între 23 august şi 25 octombrie 1944.

La nivelul municipiului Mediaş a fost organizată sâmbătă 25 octombrie o acțiune de depunere de coroane la Cimitirul Eroilor. Cu acest prilej a fost depusă o coroană la mormântul Soldatului Necunoscut din partea unei delegații a liceului nostru, reprezentată de directoarea Eugenia Munteanu, de profesorul Ioan Chindea si de un grup de elevi ai clasei a 9-a Științele Naturii.

  Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>