Liceul Axente Sever participă la „2015 Schools Sustainability Challenge”

Liceul Teoretic „Axente Sever”  participă la un concurs internaţional, care constă în prezentarea unui proiect de sustenabilitate din comunitatea fiecăruia. Prezentarea trebuie făcută sub forma unui clip video de maximum 3 minute şi trebuie încărcat pe YouTube.

Jurizarea va avea loc după data de 1 februarie şi pe lângă faptul că se va lua în considerare impactul, calitatea şi perspectivele proiectului, se va mai ţine cont şi de numărul de vizualizări pe care îl are video-ul pe YouTube.

Elevul Sergiu Lazăr, coordonat de dascălul Monica Moţ, a ales să prezinte campania umanitară a Consiliului Local al Tinerilor, „Hrăneşte un zâmbet”. În video se prezintă câteva detalii despre România, despre municipiul Mediaş, despre ceea ce înseamnă Consiliul Local al Tinerilor, despre problemele identificate de voluntarii C.L.T. în rândurile societăţii civile, dar şi despre metoda de soluţionare a acestei probleme, care în viziunea lui Sergiu, este reprezentată de campania umanitară „Hrăneşte un zâmbet”.

Premiul pus în joc constă în 500 de lire sterline şi o cupă.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>