Echipa de handbal a LTAS, locul 6 la Olimpiada Națională a Sportului Școlar

In perioada 7-10 mai 2015 orașul Roman a găzduit faza finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal feminin. Această competiție a reunit cele mai bune 8 echipe de handbal junioare, intre echipele calificate aflându-se și echipa Liceului Teoretic Axente Sever. Elevele noastre pregătite de profesorul Alexandru Pescaru au avut o evoluție meritorie, reușind să invingă echipele liceelor cu profil sportiv de la Galați si Timișoara. Turneul a fost câștigat de echipa HCM Baia Mare iar junioarele liceului nostru au incheiat competiția pe un meritoriu loc 6. Majoritatea componentelor echipei de handbal feminin provin din clasa a XI-a de la profilul Instructor Sportiv.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>