Echipajul LTAS, calificat in finala Campionatului Național de Șah pentru elevi

Sâmbătă 6 iunie Sala Sportivă a liceului nostru a găzduit faza republicană a Campionatului Național de Șah destinat elevilor din județul Sibiu. Competiția, organizată de Ministerul Educației, Ministerul Tineretului și Sportului, Federația Română de Şah și Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, s-a bucurat de participarea elevilor de la școlile gimnaziale și liceele din județ, de susţinerea inspectorului şcolar  general, prof. Ştefan Firu,  dar și de prezența unei legende a șahului românesc, doamna Elisabeta Polihroniade.

Toți participanții (peste 70 de elevi) și cadrele didactice care i-au insoțit au primit diplome de participare. La nivel de licee, echipajul Liceului Teoretic „Axente Sever”, format din elevii Narița Damian și Popa Teodora, ambii în clasa a IX-a Științele Naturii, au obținut prima poziție, fiind secondați de echipajul Școlii Naționale de Gaz.

Echipele clasate pe locurile 1-2 la faza judeţeană vor participa la Campionatul Național Școlar de Șah „Elisabeta Polihroniade” pentru echipe mixte – faza finală,  ce se va desfășura in perioada 15-18 iunie în stațiunea Băile Olanești.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>