Liceul Axente, cel mai bun procentaj de promovabilitate la Mediaş

Marți 7 iulie au fost publicate rezultatele examenului de bacalaureat sesiunea 2015. Din cei 136 de absolvenți ai liceului nostru care au susținut examenul maturității, 125 de candidați au trecut cu brio acest examen, ceea ce a insemnat un procent de promovabilitate de 91,18%. Acesta a fost cel mai mare procent la nivelul municipiului Medias şi al 6-lea in topul instituțiilor de invățământ din județul Sibiu.

„Din nou Liceul Teoretic Axente Sever se află pe primul loc cu un procent foarte mare, mult şi peste procentul de promovabilitate la nivel de județ. Mulțumesc colectivului de cadre didactice care s-au implicat şi au muncit pentru aceste note şi să nu uităm implicarea părinților şi in primul rand a elevilor, căci este munca lor” a declarat directoarea liceului nostru Eugenia Munteanu.

Județul Sibiu se află pe locul 4 la nivel național in topul promovabilității la examenul de bacalaureat, cu un procent de 76,81%.

prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>