Un nou director în fruntea Liceului „Axente Sever”

Anul şcolar 2015 / 2016 aduce cu sine o schimbare importantă în conducerea liceului nostru. După 12 ani petrecuţi la conducerea unităţii noastre de invăţământ, Eugenia Munteanu a predat ştafeta unei alte echipe manageriale. De numele fostei directoare se leagă modernizarea instituţiei de invăţământ şi o serie de performanţe remarcabile. Astfel, promovabilitatea la examenul de bacalaureat a fost de la an la an tot mai mare, iar elevii de la „Axente Sever” au beneficiat de condiţii dintre cele mai bune de studiu în urma investiţiilor realizate. Nu în ultimul rând, Eugenia Munteanu a reuşit înfiinţarea în urmă cu câţiva ani a unei clase cu profil sportiv la liceul „Axente Sever” Mediaş.

La 2 septembrie, în cadrul unui consiliu profesoral special, inspectorii şcolari Constantin Dincă si Anca Mihaela Voineag au anunţat decizia oficială de numire a doamnei profesor Anamaria Agîrbiceanu în funcţia de director al Liceului Teoretic Axente Sever. Îi dorim noii conduceri manageriale a liceului nostru mult succes în noul an şcolar şi împreună cu intreg colectivul de cadre didactice să ne menţinem în topul celor mai bune instituţii de învăţământ din judeţ şi chiar din ţară.

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>