A sunat din nou clopotelul…

Ziua de 14 septembrie 2015 a marcat începutul unui nou an şcolar la liceul nostru. Un început plin de emoţii atât pentru bobocii care au trecut pentru prima dată pragul unităţii de învăţământ, cât şi pentru restul liceenilor care au aşteptat cu nerăbdare întâlnirea cu ceilalţi colegi.

Festivitatea de deschidere a debutat cu un moment solemn, intonarea imnului naţional. Noul director al unităţii noastre de invăţământ Ana-Maria Agîrbiceanu a transmis elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice mult succes în noul an şcolar şi a anunţat noul consilier educativ al liceului, în persoana doamnei Simona Sima.

Elevii claselor a IX-a au fost conduşi apoi de diriginţii lor în sălile de clase în care vor studia următorii 4 ani.

Pentru ei şi pentru noi toţi este un nou început, un an şcolar pe care ni-l dorim plin de succese, realizări şi satisfacţii. Bine aţi revenit!

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>