Premii pentru voluntarele liceului nostru

Voluntarele Roxana Zereș și Ioana Duma de la Biblioteca Municipală „Stephan Ludwig Roth” au participat la competiția de fotografie ,,My postcard to EducationUK” cu tema „cel mai interesant lucru din viața de elev/student”. Concursul a fost organizat de British Council Romania și au participat elevi și studenți din toate colțurile țării. Cele două eleve ale Liceului Teoretic „Axente Sever” Mediaș sunt în clasa a XII-a, profilurile Filologie și Matematică–Informatică, și fac parte din Programul de voluntariat ,,Voluntarii cărților din Bibliotecă’‘, implementat de un an de zile la Biblioteca Municipală ,„Stephan Ludwig Roth”. Cele două tinere au câștigat locurile II și III și au primit drept premiu un Curs de  limba engleză la British Council România, respectiv un examen IELTS. Ele urmează să susțină cursul, respectiv examenul la Centrul British Council din Cluj Napoca.

„Sunt fericită și surprinsă, nu mă așteptam să ies pe locul al doilea și mi-ar prinde bine un curs de engleză pentru a-mi reînnoi cunoștințele”,  a spus Roxana.

„Mă gândeam la Roxana că ar fi super să câștige. Am lucrat împreună și am făcut mai multe poze așa că m-am înscris și eu cu una din cele făcute de mine de dragul de a participa. A fost o adevărată surpriză să câștig, iar acum trebuie să învăț pentru examen. Îi mulțumesc Antonelei Barbu, coordonatoarea noastră de voluntari la Bibliotecă, pentru că ne-a îndrumat spre acest concurs și a crezut în noi”, a explicat Ioana Duma.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>