Jurnal de excursie 2

Ultimul sfârşit de săptămână al lunii noiembrie a adus şi mult aşteptata excursie a participanţilor la Balul Bobocilor. 40 de organizatori din clasele a XI-a şi 20 de boboci, alături de profesorii însoţitori s-au adunat sâmbătă 28 noiembrie în faţa liceului „Axente Sever” în aşteptarea autocarului care ne-a transportat la Cisnădioara, destinaţia unui weekend îndelung aşteptat.

Odată ajunşi la destinaţie, acompaniaţi de ritmurile muzicale furnizate de telefonul lui  Andrei Ciortea din clasa a XI-a Ştiinţele Naturii, ne-am cazat şi am pornit la explorat împrejurimile Cisnădioarei. Vremea neprielnică nu ne-a împiedicat să accedem Piatra Broaştei şi să fie declanşate sute de selfie-uri de către toţi participanţii. Distracţia, buna dispoziţie, ritmurile orientale, au fost o parte din ingredientele excursiei de la Cisnădioara.

N-au lipsit a doua zi popasurile prin punctele de atracţie ale Sibiului, un rol aparte avându-l Târgul de Crăciun din centrul oraşului. Ne-am întors cu regretul că timpul a fost prea scurt pentru a realiza tot ceea ce ne-am propus în această excursie. Dar cu siguranţă vor mai fi excursii şi ocazii pe măsură…

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>