Săli noi de curs, sală de fitness şi teren de sport la Liceul Axente

   Începând din 3 martie 2016 liceul nostru beneficiază de două noi săli de cursuri şi o sală de fitness, situate la demisolul Corpului E al unităţii noastre de invăţământ. Lucrările de amenajare s-au desfăşurat în această iarnă şi au vizat realizarea unor noi săli de curs, în condiţiile în care din toamnă oferta educaţională a liceului nostru va cuprinde 6 clase de boboci. Una dintre săli va funcţiona ca şi cabinet de istorie.

În ceea ce priveşte activitatea sportivă, tot la demisolul Corpului E a fost amenajată o sală de fitness destinată elevilor şi profesorilor axentişti, care va funcţiona după un orar stabilit de către conducerea unității. Până la începutul noului an şcolar va fi amenajat şi un teren multifuncţional de sport care va putea fi folosit de elevii şcolii pentru handbal, baschet, volei si fotbal.

 Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>