Rezultate deosebite pentru axentiști la concursurile școlare

Săptămâna 18-22 aprilie a reprezentat pentru o parte dintre liceenii noștri ocazia de a-şi demonstra abilitățile la fazele naționale ale olimpiadelor școlare la care s-au calificat. Astfel la disciplina Geografie elevii Alex Curcean din clasa a XI-a Științele Naturii și Teodora Popa din clasa a X-a Științele Naturii au obținut premii speciale la olimpiada găzduită de municipiul Sibiu.

O prestație foarte bună a avut și eleva Ionela Bleahu din clasa a XII-a Științele Naturii la olimpiada națională de Limba și Literatura Română.

În ceea ce privește științele exacte, matematica a fost la loc de cinste prin eleva Sonia Cristea din clasa a X-a Științele Naturii care a obținut premiul al II-lea la Concursul Național de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici”.

Felicitări elevilor noștri pentru rezultatele deosebite pe care le-au obținut și cadrelor didactice care i-au îndrumat în atingerea acestor performanțe meritorii. De remarcat faptul că doi dintre acești axentiști se află la a doua participare consecutivă la olimpadele naționale, respective Teodora Popa și Alex Curcean.

 Prof. Schiau Constantin

 

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>