Revederi impresionante la Liceul Axente

27 mai 2016 … pentru mulți dintre noi, o zi de vineri care ne apropie tot mai mult de încheierea anului școlar și de vacanță. Nu și pentru absolvenții axentiști de acum două, trei sau chiar patru decenii. Pentru aceștia din urmă, ziua de 27 mai a reprezentat reîntâlnirea cu liceul în care și-au petrecut cei mai frumoși ani ai adolescenței. Nu mai puțin de 3 intâlniri speciale și emoționante au avut loc în instituția noastră de învățământ. Absolvenții promoțiilor 1976, 1986 și 1996 au revenit în băncile Liceului Teoretic „Axente Sever”.

Emoții, lacrimi de bucurie, amintiri depanate din cea mai frumoasă perioadă a vieții de elev, toate acestea i-au copleșit pe adulții de astăzi, care au redevenit liceeni și care nu și-au pierdut nici un moment calitatea de axentiști. Întâlnirea a fost emoționantă și pentru că actualii elevi ai liceului i-au primit cu multă căldură pe absolvenți, le-au cântat Gaudeamus Igitur și i-au condus către sălile de clasă in care și-au petrecut cei 4 ani de liceu.

A fost doar începutul unor serii de întâlniri speciale la liceul nostru, fiind așteptate și alte asemenea întâlniri în săptămânile următoare.

 Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>