Andreea Dragoman, campioana europeana

Andreea Dragoman şi-a trecut în palmares un nou titlu, acela de campioană europeană la tenis de masă. Elevă în clasa a IX-a a profilului de ştiinţe sociale, Andreea a realizat încă o performanţă notabilă la Campionatele Europene de juniori din Croaţia. Sportiva noastră a cucerit cu echipa naţională a României titlul continental, după 3-0 în finală cu reprezentativa Serbiei. În ultimul act, Andreea Dragoman a obţinut cea mai clară victorie, 3-0 cu Dragana Vignjevic.

”Mă bucur că am reuşit să obţinem acest rezultat, deoarece ni l-am dorit foarte mult. Cel mai greu meci a fost cu echipa Belarusului. De fapt, a fost singurul meci pe care l-am pierdut, dar asta ne-a mobilizat mai tare şi ne-am concentrat mai mult asupra următoarelor. Am reuşit să batem Franţa,  iar în semifinale am învins Rusia cu 3-2. A fost o întâlnire dificilă, am avut multe emoţii, dar am reuşit să câştigăm şi să mergem în finală. Important este că am luat medaliile de aur. Noi eram favoritele numărul unu la acest Campionat European”, a declarat Andreea Dragoman.

Felicitări Andreea, suntem mândri de tine!

Prof. Schiau Constantin


Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>