Intoarcerea la adolescenţă…50+

Toamna reprezintă anotimpul potrivit pentru intâlnirile absolvenţilor de liceu de acum 52 de ani. Sâmbătă 3 septembrie 2016, elevii promoţiei 1964 a secţiei de zootehnie şi horticultură a Liceului Axente (care atunci se numea Liceul numărul 2 Mediaş) s-au reîntors în unitatea de învăţământ în care şi-au petrecut cei mai frumoşi ani ai adolescenţei.

Încă din 2014, când a avut loc întâlnirea de 50 de ani, organizatorii şi-au propus să se întâlnească anual la liceul nostru, să depene amintiri şi să retrăiască viaţa de elev. Poate că timpul şi greutăţile vieţii şi-au lăsat amprenta asupra adolescenţilor anilor 60′, însă cu siguranţă sufletul le rămâne vesşnic tânăr.

Le dorim absolvenţilor cât mai dese întâlniri de acest gen şi implicit revenirea în locul în care şi-au lăsat o părticică de suflet şi din care şi-au început adevăratul drum în viaţă.

 Prof Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>