LTAS participă la campania ShoeBox

 Campania ShoeBox (cutie de pantofi) se desfășoară și în acest an la nivelul municipiului Mediaș, fiind organizată de Asociația Culturală ”Mediașul Nostru”, în colaborare cu Rotaract Mediaș. Această acțiune presupune strângerea de daruri pentru copiii cu situație familială precară din municipiul nostru și din imprejurimi.

Darurile se depun într-o cutie goală de pantofi și pot fi lucruri din casă ce pot fi dăruite (sau cumparate), de genul dulciurilor, jucăriilor, articolelor scolare, produselor de igienă personală, lumânări parfumate etc (nu fructe sau alimente care se pot deteriora).

Liceul nostru îi invită pe axentiști să participe la campania ShoeBox în perioada 5-13 decembrie 2016, urmând ca în perioada 14-16 decembrie cadourile strânse să fie aduse la sediul Asociației Culturale ”Mediașul Nostru” din Piața Regele Ferdinand I nr.3

 

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>