Campania Shoebox 2016 la final

În perioada 14-16 decembrie 2016 la nivelul municipiului Mediaș s-a desfășurat campania Shoebox, organizată de Asociația Culturală ”Mediașul Nostru”, în colaborare cu Rotaract Mediaș. La această campanie au participat unități de învățământ din municipiul nostru, dar și medieșeni care au dorit să aducă un zâmbet pe chipurile copiilor cu situație familială precară.

Liceul Teoretic “Axente Sever” s-a alăturat Campaniei Shoebox cu un număr de 83 de pachete adunate în perioada 5-15 decembrie. Acestea au fost aduse în ultima zi a campaniei la sediul Asociației culturale „Mediașul Nostru”

Elevii care au adus cele 83 de pachete provin din clasele de Filologie și Științele Naturii (IX-XI), Matematică – Informatică (clasele a IX-a și a X-a) și clasele a IX-a Științe Sociale și Instructor Sportiv. Ei au fost însoțiți de doamna profesoară Lenuța Moldovan și de directoarea liceului nostru Ana-Maria Agîrbiceanu.

Pachetele strânse în campania Shoebox 2016 sunt destinate ajutorării copiilor cu o situație materială precară din Mediaș, Ighișul Nou, Agârbiciu și alte localități din apropiere.

 

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>