Andreea Dragoman, medalie de argint în Rusia

Jucătoarea de tenis de masă Andreea Dragoman a început cum nu se poate mai bine anul 2017. După ce a fost votată Medieșeanul anului 2016, Andreea a jucat finala Campionatului European la categoria under 21, desfășurată pe 5 februarie la Soci în Rusia. Sportiva noastră a evoluat la dublu alături de Adina Deaconu în finala pierdută de naționala României împotriva selecționatei de tenis de masă a Belgiei.

”A fost un concurs destul de bun pentru mine și puternic având în vedere că este o categorie mai mare, eu m-am simțit bine, jocul mi-a mers bine. În primul rând îmi doresc o medalie la Campionatul European de juniori din vară și la dublu să câștigăm, un alt obiect este calificarea la Jocurile Olimpice de Tineret pentru anul viitor” a declarat Andreea Dragoman.

 Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>