Liceul Axente a dat Medieșeanul Anului 2016

Pe parcursul lunii ianuarie televiziunea locală Nova Tv a organizat gala Medieșeanul Anului 2016, eveniment prin care locuitorii municipiului nostru au fost indemnați să-și voteze favoriții pe pagina de internet a televiziunii.

În urma voturilor exprimate de medieșeni, reprezentanții Liceului Teoretic Axente Sever au câștigat mai multe categorii ale acestei acțiuni a televiziunii locale. Astfel, Andreea Dragoman, din clasa a 10-a Științe Sociale, a obținut titlul de Sportivul anului 2016, dar și marele titlu de Medieșeanul anului 2016, un rol decisiv avându-l titlul de campioană mondială de junioare la tenis de masă, câștigat cu echipa națională.

O altă elevă din clasa a 10-a, de data aceasta de la profilul de Filologie, a fost votată de medieșeni drept Elevul anului 2016. Este vorba de Andreea Lup, care a fost apreciată pentru activitățile de voluntariat desfășurate pe parcursul anului trecut. Un număr impresionant de voturi la aceeași categorie au obținut și alte eleve ale liceului nostru, respectiv Teodora Popa din clasa a 11-a Științele Naturii, Ioana Guliman din clasa a 12-a Filologie și Raluca Pînzar din clasa a 12-a Științele Naturii.

La categoria Proiectul educațional al anului 2016, Eco-Școala a fost votat de peste 3000 de medieșeni pe pagina televiziunii locale, fiind depășit la limită de proiectul organizat de Liceul Teoretic Stephan Ludwig Roth.

 Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>