Caravana Nivea LikeYourself la Liceul Axente

Marți 21 februarie firma de cosmetice Nivea a ajuns la Liceul Teoretic Axente Sever în cadrul proiectului educațional LikeYourself, proiect destinat elevelor unității noastre de învățământ. Evenimentul și-a propus să transmită adolescentelor liceului nostru că îngrijirea este primul pas pentru a avea încredere în ele și pentru a se simți bine în pielea lor.

Activitatea s-a desfășurat în sala sportivă a Liceului Teoretic “Axente Sever”, unde timp de o oră reprezentantele Nivea au prezentat materiale video și au discutat cu aproape 300 de eleve despre importanța îngrijirii pielii. De asemenea au fost împărțite mostre gratuite ale produselor Nivea.

Caravana Nivea LikeYourself a început în octombrie 2016 și vizitează liceele din țară pentru a le vorbi elevelor despre importanța îngrijirii pielii.

 Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>