Doi olimpici la olimpiada națională de geografie

În cazul liceului nostru nu mai este o știre, ci un element de normalitate. Pentru al treilea an consecutiv Liceul Teoretic “Axente Sever” are aceiași doi elevi calificați la faza națională a olimpiadei de geografie. Este vorba de Alex Curcean din clasa a XII-a Științele Naturii si de Teodora Popa din clasa a XI-a Științele Naturii, ambii obținând sâmbătă 4 martie locul I la olimpiada județeană.

Rezultate meritorii au obținut și alți elevi ai liceului nostru. Astfel, Ioana Guliman din clasa a XII-a Filologie s-a clasat pe pozitia a doua, confirmând buna pregătire a Mediașului in raport cu municipiul Sibiu. Tot pe poziția secundă la nivelul clasei a IX-a s-a clasat Scheau Robert din clasa a IX-a Filologie, în timp ce la clasa a XI-a filologulul Luca Laurențiu a obținut o mențiune. Felicitări și celorlalți elevi participanți ai unității noastre de învățământ, respectiv Alex Vitalyos, Bertalan Ariana și Komşa Attlila din clasa a X-a, și lui Adi Proștean din clasa a XII-a Științe Sociale.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>