Impaduriri

743 de copii…atâția s-au născut în 2016 în municipiul nostru. În timpul unei ore de limba engleză, la liceul nostru s-a născut ideea plantării unui copac pentru fiecare nou-născut al Mediașului. Inițiativa a aparținut doamnei profesoare Elena Roman și elevilor clasei a X-a Filologie. Lor li s-au alăturat 70 de voluntari din clasele IX-XI, care în ziua de 1 aprilie s-au ”înarmat” cu lopeți, sape și alte ustensile și au participat la împăduriri în zona Eleșteului.

Acțiunea intitulată ”Rădăcinile copilăriei” s-a desfășurat în paralel cu evenimentul de plantare de puieți organizat de Primăria Mediaș, în parteneriat cu Asociația „Creștem România Împreună” şi Ocolul Silvic din municipiul de pe Târnava Mare.

 Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>