Bazar de Paști la Liceul Axente

Luna trecută în liceul nostru a demarat programul ”Rădăcinile copilăriei”, la inițiativa clasei a X-a Filologie și a doamnei profesoare Elena Roman. Programul s-a concretizat în plantarea, pe data de 1 aprilie, a 743 de puieți in zona Eleșteului, la acțiune participând 70 de voluntari ai unității noastre de invățământ.

Între timp programul ”Rădăcinile copilăriei” a cunoscut o nouă etapă. În cursul zilei de 12 aprilie elevii clasei a X-a Filologie au organizat un bazar cu ocazia sărbătorilor pascale. Bazarul a constat în încondeierea ouălor de Paști și confecționarea de obiecte cu motive pascale, și punerea lor in vânzare în incinta liceului nostru.

Fondurile obținute vor fi folosite pentru continuarea activităților de plantare și în anul 2018. 


Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>