Mediașul se află in top 20 la olimpiada națională de geografie

În perioada 19-25 aprilie a avut loc la Oradea Olimpiada națională de geografie, care a reunit cei mai buni elevi ai claselor VIII-XII din țara noastră. Între cei 226 de elevi calificați s-au aflat și doi elevi ai Liceului Teoretic Axente Sever, respectiv Teodora Popa din clasa a XI-a Științele Naturii și Alex Curcean din clasa a XII-a Științele Naturii.

 Axentiștii au susținut probe teoretice, probe practice și deplasări pe 5 trasee ale județului Bihor și au avut o comportare meritorie la olimpiada națională de geografie. Astfel, Alex Curcean a obținut rezultate deosebite la categoria sa de vârstă, în vreme ce Teodora Popa a obținut un premiu special al competiției. Elevii Liceului Teoretic Axente Sever au fost îndrumați de doamna profesoară Ioana Hudea.

Prestația delegației care a reprezentat județul Sibiu a fost una meritorie, plasând județul nostru intre primele 20 de locuri. Felicitări elevilor și profesorilor axentiști pentru această performanță deosebită, care păstrează municipiul Mediaș pe harta olimpiadelor naționale, și mult succes pe viitor.

  Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>