Teodora Popa reprezintă județul Sibiu la Olimpiada Națională de Șah

Olimpică națională la geografie și religie, voluntară a Bibliotecii municipale Mediaș … sunt doar câteva dintre elementele care o definesc pe Teodora Popa, elevă în clasa a XI-a a Liceului Teoretic Axente Sever. Acestor aspecte li se mai adaugă pasiunea de o viață a Teodorei, șahul.

 Teodora Popa este singura reprezentantă a județului Sibiu care s-a calificat la olimpiada națională a sportului școlar în domeniul șahului. Ea a participat pe data de 3 martie a acestui an la competiția județeană și și-a asigurat participarea la faza națională care va avea loc luna viitoare la Giurgiu.

Teodora Popa este elevă a Liceului Teoretic Axente Sever la profilul Științele Naturii, și este legitimată la clubul de șah Tera Șah Mediaș, condus de profesorul Emil Deliman. Teodora desfășoară la Biblioteca municipală un curs de inițiere în tainele șahului pentru copiii cu vârsta de 8-10 ani și participă la diverse turnee de șah la nivel național. Prin calificarea la olimpiada națională de șah de la Giurgiu, eleva axentistă și-a indeplinit una dintre dorințele ei arzătoare in domeniul sportului minții.

Îi dorim succes Teodorei la Olimpiada Națională de Șah de la Giurgiu, olimpiadă care va avea loc în perioada 11-14 mai 2017.

 Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>