Biblioteca vie

În perioada 17-19 mai în holul Primăriei municipiului Mediaș s-a desfășurat Biblioteca Vie, acțiune prin care cititorii au fost invitați să imprumute Cărți Vii. Cărțile Vii n-au fost altceva decât oameni care au intrat în dialog direct cu publicul medieșean care a trecut pragul Primăriei. La această activitate au fost implicați o serie de voluntari de la Liceul Teoretic “Axente Sever”, din clasele IX-XII, coordonați de Maria Gina Toma.

În afara voluntarilor, liceul nostru a fost reprezentat și de două Cărți Vii, acestea fiind Teodora Popa din clasa a XI-a Științele Naturii și Adelina Cucerzan din clasa a XII-a Științele Naturii.

Biblioteca Vie este o acțiune inclusă în Săptămâna Națională a Voluntariatului, organizată de Primăria Municipiului Mediaș.

 

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>