Anastasia Iliescu, învingătoare în turneul de tenis junioare de la Mamaia

În această săptămână la Mamaia s-a desfășurat turneul internațional de tenis Mamaia IDU Junior, destinat copiilor sub 16 ani. Municipiul Mediaș a fost reprezentat la acest turneu de Anastasia Iliescu, elevă în clasa a IX-a a Liceului Teoretic “Axente Sever”.

Anastasia a evoluat la dublu alături de Briana Străuț și au reușit să câștige finala în două seturi încheiate cu același scor, 6-1, impotriva perechii Alexandra Botin – Teodora Iosub. Tenismena axentistă a primit premii constând în cupe, diplome și echipament sportiv profesional.

Pentru Anastasia este o performanță de excepție în domeniul sportului alb, fiind primul turneu internațional pe care și l-a adjudecat, în condițiile în care la turneul de la Mamaia participă sportivi din Bulgaria, Italia, Luxemburg, Moldova, Rusia, SUA și România.

Anastasia Iliescu este elevă a Liceului Teoretic “Axente Sever” în clasa a IX-a a profilului de Științe Sociale și este legitimată la clubul de tenis As Pro Mediaș condus de antrenorul Toni Gașpar. Tenismena medieșeană își propune să participe în această vară la alte turnee de tenis care vor avea loc la București și Timișoara.

Felicitări Anastasia și mult succes in această vară!

 

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>