Festivitatea de închidere a anului școlar 2016 – 2017

Așteptată cu multă nerăbdare de către elevi (și nu numai), vacanța a venit. Ziua de 16 iunie a fost ultima zi de școală pentru elevii liceului nostru, clopoțelul punând punct anului școlar 2016-2017. A fost totodată și momentul de bilanț, în care diriginții i-au premiat pe cei mai buni elevi dintre cei buni, pentru rezultatele deosebite din acest an școlar.
Festivitatea a fost deschisă de părintele Achim Sărășan cu un cuvânt de îndrumare pentru liceenii axentiști dar și pentru părinții elevilor și pentru cadrele didactice ale unității noastre de invățământ. Ulterior doamna directoare Ana-Maria Agîrbiceanu a acordat premii speciale pentru elevii cu rezultate deosebite la concursurile școlare și extrașcolare iar apoi fiecare diriginte a premiat cele mai bune rezultate la învățătură din acest an școlar.

Pentru elevii claselor IX-XI urmează o vacanță binemeritată, în timp ce pentru absolvenții claselor a XII-a continuă emoțiile susținerii probelor examenului de bacalaureat. În ultima săptămână a lunii iunie absolvenții vor susține probele scrise ale examenului maturității.
Conducerea Liceului Teoretic Axente Sever împreună cu cadrele didactice ale liceului nostru le dorește elevilor și părinților acestora vacanță plăcută, iar absolvenților claselor a XII-a mult succes la examenul de bacalaureat.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>