Liceul Axente rămâne cel mai bun liceu ca promovabilitate la bacalaureat

Pe data de 5 iulie au fost afișate rezultatele examenului de Bacalaureat sesiunea 2017. Conform rezultatelor preliminarii, Liceul Teoretic Axente Sever rămâne instituția de învățământ cu cel mai mare procentaj de promovabilitate din zona de nord a județului. Acest procent este de 94,7% iar la nivelul județului Sibiu liceul medieșean se află pe poziția a 8-a în ierarhia unităților de învățământ.

 Un alt motiv de bucurie pentru absolvenții LTAS este dat de faptul că media cea mai mare la examenul de bacalaureat a fost obținută de o elevă axentistă. Aceasta se numește Bianca Nițu de la profilul de Științele Naturii. Bianca a promovat examenul maturității cu media 9.86, cea mai mare medie din zona de nord a județului, iar la nivelul ierarhiei județene Bianca Nițu se află intre primele 20 de medii.
 Felicitări elevilor Liceului Teoretic Axente Sever, felicitări tuturor absolvenților liceului nostru și tuturor elevilor care au promovat examenul de bacalaureat.
prof. Schiau Constantin
Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>