10 copăcei plantați in curtea Liceului Axente

Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie a organizat, ca în fiecare an, Ziua Verde a Eco-Şcolilor din România. Această zi este sărbătorită anual pe data de 29 octombrie la ora 12 şi urmăreste conştientizarea de către elevi a importanţei implicării directe în dezvoltarea spaţiilor verzi, în condiţiile defrişărilor masive la care asistăm în ţara noastră în ultimii ani.

Liceul Teoretic „Axente Sever” Mediaş a răspuns invitaţiei Centrului Carpato-Danubian de Geoecologie, care a îndemnat liceele şi şcolile generale să planteze copăcei de Ziua Verde a Eco-Şcolilor din România. Astfel, în ziua de luni 30 octombrie 2017, elevii claselor  a X-a Științele Naturii intensiv Engleză și a XI-a Matematică Informatică, îndrumaţi de doamnele profesoare Ioana Hudea şi Delia Duma, au plantat 5 brazi şi 5 oțetari roșii în curtea liceului nostru.

Participarea unităţii de învăţământ medieşene la activităţile Zilei Verde a Eco-Şcolilor din România constituie încă o dovadă a faptului că liceul „Axente Sever” rămâne o Şcoală Eco, dedicată activităţilor de ecologizare desfăşurate la nivelul judeţului Sibiu şi la nivel naţional.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>