Mădălina Proștean și Bîrloncea Raul, miss și mister Axente 2017

Vineri 3 noiembrie 2017 sala Traube din municipiul nostru a găzduit ediția 2017 a Balului Bobocilor de la Liceul Teoretic “Axente Sever”. Organizatori au fost elevii claselor a XI-a din liceu, îndrumați de domnii diriginți Alexandru Nicula, Ioana Hudea, Diana Streza și Petru Purcariu.

Tema balului bobocilor din acest an a stat sub semnul misterului și magiei, numindu-se Night and Magic. Cele 8 perechi de boboci au încântat publicul prin momente de dans contemporan și scenete din lumea magiei. La capătul a 3 ore de bună dispoziție, juriul a stabilit perechea de boboci care poartă titlurile de Miss și Mister pentru anul 2017. Este vorba de Mădălina Proștean din clasa de științe sociale și de Raul Bîrloncea din clasa de matematică informatică.

Titlurile de Miss si Mister Boboc le-au fost înmânate de către câştigătorii Balului Bobocilor din 2015, respectiv Raluca Bleahu şi Adrian Medeșan.

 

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>