Fetele din X SNE, masterchefe la … Yummy Maraton

Ziua de 24 noiembrie a marcat a doua ediție a proiectului Yummy Maraton de la Liceul Tehnologic Automecanica. Activitatea a constat in probe precum plăcinta de post, recunoașterea unor elemente de gastronomie și realizarea unor ornamente cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Liceul Teoretic Axente Sever a fost reprezentat de 4 eleve ale clasei a X-a Științele Naturii intensiv Engleză, acestea fiind Roxana Bacea Raluca Dan, Stefania Oroian și Andra Popa, indrumate de doamna profesoara Alina Hațegan. Axentistele noastre și-au demonstrat din plin talentele culinare și bunul gust in materie de decorațiuni, reușind să obțină premiul special pentru cel mai frumos ornament și locul al doilea pentru Plăcinta de Post.

Participanții au primit premii constând in diplome și dulciuri…care nu au fost de post.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>