Clubul Francofoniei din Sibiu, concurs cu premii pentru axentiști

Clubul Francofon de Afaceri din Sibiu a vizitat Liceul Teoretic Axente Sever pentru a promova „Premiile Cluburilor Francofone de Afaceri”. Vizita a avut loc luni 27 noiembrie 2017 și a reunit elevii claselor a XI-a de la profilurile Matematică-Informatică și Științe Sociale, îndrumați de doamnele profesoare Alina Hațegan și Ana-Maria Baciu. Axentiștii au fost îndemnați să se înscrie la cele 4 domenii ale concursurilor  Clubului Francofon de Afaceri, aceste domenii fiind Aeronautic, Industria, Sănătatea/Mediu și respectiv secțiunea de Scurt Metraj.

Dosarele pentru secțiunile de concurs se depun până la data de 28 februarie 2018, festivitatea de premiere fiind programată la jumătatea lunii aprilie 2018. Este a 4-a ediție a Premiilor Cluburilor Francofone de Afaceri” la care participă unitatea noastră de învățământ.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>