Andreea Dragoman, medalie de bronz cu naționala de tenis de masă a României

Sfârșitul lunii noiembrie 2017 a adus o nouă medalie în palmaresul medieșencei Andreea Dragoman. Calificată cu naționala țării noastre la Campionatul Mondial de Tenis de Masă pentru Juniori de la Riva del Garda, Andreea Dragoman și coechipierele ei Adina Deaconu și Tania Plăian au avut o prestație deosebită, eliminând echipe Taipei-ului, Cehiei și Germaniei. În semifinala campionatului mondial junioarele noastre au fost învinse de naționala Chinei și și-au asigurat astfel medialia de bronz. De remarcat faptul că în semifinale, atât la fete cât și la băieți, România a fost singura echipă din afara Asiei, celelalte trei echipe fiind China, Japonia și Coreea de Sud.

Andreea Dragoman este elevă în clasa a XI-a a Liceului Teoretic Axente Sever, la profilul de Științe Sociale. Sportiva medieșeană a participat și la probele individuale și de dublu ale competiției.

Felicitări Andreea, felicitări naționalelor de juniori ale României, care au obținut 3 medalii la campionatul din nordul Italiei.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>