Campania ”Pot Altfel” s-a derulat și la Liceul Axente

În perioada septembrie 2017 – iunie 2018 se desfășoară la nivel național campania de prevenire a consumului de canabis „Pot altfel”. La nivelul municipiului nostru, Centrul de Evaluare, Prevenție și Consiliere Antidrog Sibiu în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu au desfășurat pe data de 19 decembrie 2017 două campanii de prevenire a consumului de canabis și respectiv a consumului de alcool. Activitatea s-a desfășurat marți 19 decembrie în cabinetul de chimie al Liceului Teoretic Axente Sever.

Cele două campanii vizează promovarea unui stil de viață sănătos și a unor acțiuni de timp liber, în condițiile în care la nivel național statisticile ne arată creșterea consumului de canabis și de alcool în rândul adolescenților.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>