Clasa a X-a SS a colindat la U.A.M.S.

Elevii clasei a X-a Științe Sociale le-au făcut o surpriză vârstnicilor internaţi la Unitatea de Asistenţă Medico-Socială din municipiul Mediaș.

Este vorba de o acțiune tradițională în perioada sărbătorilor de iarnă, acțiune inițiată cu mulți ani în urmă de doamna profesoară Elena Hulpuș și continuată în acest an de clasa a X-a Științe Sociale sub îndrumarea doamnei diriginte Alina Hațegan. Elevii axentiști au strâns sume de bani cu care au realizat pungi de cadouri și le-au oferit persoanelor vârstnice de la Unitatea de Asistenţă Medico-Socială.

Liceenii au rămas profund impresionați de căldura cu care au fost primiți de persoanele vârstnice și au simțit din plin bucuria de a dărui pentru a aduce un zâmbet pe chipurile celor aflați în ingrijirea U.A.M.S. De asemenea elevii din clasa a X-a Științe Sociale au intrat in atmosfera Crăciunului și au cântat colinde persoanelor vârstnice.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>