Concursul ”Cea mai frumoasă clasă” și-a desemnat câștigătorii

Apropierea sărbătorilor de iarnă i-a determinat pe axentiști să-și decoreze sălile de clase cu elemente specifice Crăciunului. Toate cele 22 de săli de clasă ale liceului nostru beneficiază de instalații de iluminat pentru Crăciun, de brazi decorați și de alte asemenea elemente specifice. În aceste condiții a fost demarat concursul ”Cea mai frumoasă clasă”, comisia evaluând atât originalitatea decorațiunilor cât și aspectul eco al sălilor de învățământ.

Pe data de 19 decembrie 2017 a avut loc evaluarea sălilor de clasă, câștig de cauză având clasele a X-a Instructor Sportiv și a XII-a Filologie. Acestea au obținut premiul I la egalitate, premiul al doilea fiind acordat clasei a IX-a Științele Naturii Intensiv Engleză. Premiul al treilea a fost adjudecat de clasa a X-a Științele Naturii Intensiv Engleză în vreme ce premiul special pentru originalitate a fost acordat clasei a X-a Filologie. Comisia de evaluare a apreciat efortul și originalitatea de care au dat dovadă elevii axentiști in preajma binemeritatei vacanțe de iarnă.


prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>