Reprezentanții CITO Mediaș, liceeni pentru o zi la LTAS

Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională Mediaş desfășoară mai multe proiecte educaționale la nivelul municipiului nostru, împreună cu Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sibiu și Liceul Teoretic ”Axente Sever”.

Un asemenea proiect, intitulat generic ”Licean pentru o zi” s-a desfășurat luni 29 ianuarie 2018 în incinta liceului medieșean. Astfel, rezidenții CITO Mediaș au fost primiți de elevii clasei a X-a Științe Sociale, îndrumați de doamna dirigintă Alina Hațegan și de consilierul școlar Cristina Ivan.

Rezidenții CITO Mediaș au simțit ce presupune viața de licean, au îmbrăcat sacourile verzi ale unității medieșene de învățământ și au participat la o masă rotundă, discuțiile libere trezind emoții puternice tuturor participanților. Proiectul educațional va continua în săptămânile următoare cu o vizită a liceenilor axentiști la CITO Mediaș.

Parteneriatul dintre CITO Mediaș, Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sibiu și Liceul Teoretic ”Axente Sever” a fost încheiat în scopul îmbunătăţirii accesului tinerilor la experienţe de interrelaţionare şi o mai bună intercunoaştere a celor două grupuri, urmărindu-se totodată și dezvoltarea capacităţilor de toleranţă şi empatie a participanţilor.

 Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>