Performanțe ale axentiștilor în luna martie 2018

Luna martie a adus rezultate deosebite pentru elevii Liceului Teoretic Axente Sever la concursurile și olimpiadele școlare. De departe, capul de afiș al acestor performanțe este reprezentat de geografie și de Teodora Popa, calificată pentru al 4-lea an consecutiv la faza națională a acestei discipline. Tot în domeniul geografiei merită felicitați toți axentiștii participanți la faza județeană, intre aceștia  Laurențiu Luca din clasa a XII-a Filologie obținând premiul al treilea, iar Alexandru Vitalyos din clasa a XI-a Științe Sociale obținând mențiune.

Tot de numele Teodorei Popa se leagă participarea la Olimpiada Națională a Sportului Școlar in domeniul șahului. Teodora, alături de Timeea Suciu din clasa a IX-a Filologie, au reprezentat unitatea noastră de învățământ la competiția de șah desfășurată vineri 16 martie 2018 la Muzeul Gazelor Naturale și chiar dacă nu s-au calificat la etapa națională, au realizat clasări meritorii.

Clasări meritorii au obținut și participantele Liceului Teoretic Axente Sever la olimpiada județeană de istorie de sâmbătă 17 martie 2018. În acest sens Iulia Pietraru din clasa a X-a Filologie și Ariana Bertalan din clasa a XI-a Filologie s-au clasat între primii 5 participanți, având cea mai bună reprezentare la nivelul zonei de nord a județului nostru.

Îi felicităm pe participanții axentiști pentru rezultatele obținute la concursurile județene și le ținem pumnii strânși celor care vor reprezenta liceul la competițiile naționale. Faza națională a olimpiadei de geografie se va desfășura in perioada 3-7 aprilie 2018 la Brăila.

 Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>