”Impreună cu Ioan Axente Sever” etapa a doua

 

Pe parcursul anului școlar 2017 – 2018 se desfășoară Proiectul de parteneriat „Împreună cu Ioan Axente Sever”, parteneriat care reunește Liceul Teoretic “Axente Sever” din Mediaș și Școala Gimnazială din comuna Axente Sever. Acest proiect cuprinde mai multe etape de derulare și are ca scop dezvoltarea patriotismului local și stimularea interesului elevilor pentru activităţi caritabile și schimburi de experienţă.

O nouă etapă a acestui proiect s-a desfășurat joi 29 martie 2018, la Liceul Teoretic „Axente Sever”. Unitatea noastră de învățământ a primit vizita elevilor clasei a VIII-a de la Școala Gimnazială din comuna Axente Sever, însoțiți de directorul școlii Dumitru Constantin. Elevii de gimnaziu s-au bucurat de o primire călduroasă din partea cadrelor didactice ale LTAS și a liceenilor, participând timp de câteva ore la activitățile școlare și extrașcolare.

Astfel, viitorii absolvenți de gimnaziu au participat la ore demonstrative în domeniul fizicii, chimiei, literaturii române, sportului și istoriei, intrând în pielea a ceea ce presupune viața de licean. De asemenea elevii clasei a VIII-a au aflat despre oferta educațională a Liceului Teoretic „Axente Sever”, unii dintre ei exprimându-și dorința să îmbrace din toamnă sacoul verde de axentist.

Proiectul de parteneriat „Împreună cu Ioan Axente Sever” mai cuprinde vizite reciproce ale elevilor celor două unități de învățământ și participarea la activități didactice și extrașcolare. Proiectul se derulează până la finele anului șolar în curs.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>