Teodora Popa, intre cei mai buni 10 geografi din România

Dacă pentru elevii învățământului preuniversitar săptămâna 2-6 aprilie 2018 a fost una de vacanță, nu același lucru se poate spune despre Teodora Popa. Eleva axentistă a participat la Olimpiada Națională de Geografie găzduită în acest an de municipiul Brăila. Teodora a avut o prestație meritorie, reușind să se claseze pe poziția a 10-a în rândul celor mai buni elevi din țară la nivel de clasa a XII-a, cu un total de 89,24 puncte. De asemenea Teodora Popa a participat și la barajul în vederea calificării la Olimpiada Internațională de Geografie și la Balcaniada de Geografie.
Pentru eleva axentistă participarea pentru al 4-lea an consecutiv la olimpiada națională de geografie constituie incununarea uneia dintre marile pasiuni ale Teodorei, geografia și șahul fiind elementele definitorii pentru cea mai bună reprezentantă a județului Sibiu. Pentru cele 4 participări consecutive, Teodora a primit o diplomă de consecvență, acordată elevilor care au participat in ultimii 4 ani la olimpiadele naționale de geografie de la Cluj, Sibiu, Oradea și Brăila.
O felicităm pe Teodora Popa pentru rezultatele deosebite obținute in ultimii ani, alături de doamna profesoară Ioana Hudea, cea care i-a remarcat abilitățile in domeniul geografiei și a reușit să-i cultive pasiunea pentru această disciplină.
Teodora Popa este elevă in clasa a XII-a la profilul de Științele Naturii. Tânăra axentistă s-a remarcat in ultimii ani nu numai prin rezultate deosebite la invățătură și concursuri școlare, ci și prin numeroase activități de voluntariat. Anul trecut Teodora a participat la Școala de Vară Oxford for Romania Summer School.

 Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>