Echipa sub 19 ani a Gazului Metan, vicecampioană națională

Fotbaliștii mici ai Gazului Metan, mulți dintre ei elevi ai profilului sportiv de la liceul nostru, au jucat sâmbătă 19 mai 2018 finala U19 la Alba Iulia, împotriva formației similare a CSU Craiova. Jucătorii pregătiți de Flavius Boroncoi au deschis scorul în minutul 37 prin Băcilă Thomas, elev în clasa a X-a a profilului de Științe Sociale, și s-au văzut egalați în a doua repriză de olteni. Medieșenii au trecut din nou în avantaj prin Sergiu Bîrză dar oltenii au punctat de două ori pe final și au devenit campioni naționali U19. Cel mai bun jucător de pe teren a fost considerat Raul Hăjmășan, purtător al tricoului cu numărul 10 în formația medieșeană. Acesta din urmă este elev in clasa a XI-a Instructor Sportiv.

În lotul echipei sub 19 ani a Gazului Metan au mai evoluat Cristian Gîrnod, Bogdan Jica și Marius Miclăuș, toți 3 elevi în clasa a XI-a Instructor Sportiv, Darius Boroncoi din clasa a XI-a Științe Sociale, respectiv Alex Socaci și Paul Costea din clasa a XII-a Instructor Sportiv.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>