Ioana Melisa Luca și Alexia Preda, câștigătoare ale Cupei Panalim la tenis

În perioada 26-28 mai 2018 Asociația Club Sportiv Panalim din Cisnădie a organizat o nouă ediție a Cupei Panalim la tenis de câmp, dedicată copiilor sub 16 ani.

Clubul Sportiv Școlar Mediaș a avut între reprezentante și două eleve ale Liceului Teoretic „Axente Sever”, respectiv Ioana Melisa Luca din clasa a IX-a Matematică Informatică și Alexia Preda din clasa a IX-a Științele Naturii Intensiv Engleză.

Cele două eleve, pregătite de antrenorul Cristian Luca,  au câștigat competiția la categoria lor de vârstă, Ioana obținând locul I iar Alexia locul al doilea.

Felicitări celor două practicante ale tenisului de câmp din municipiul nostru pentru rezultatele obținute și pentru competițiile la care vor mai participa în acest an.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>