Un nou început la Liceul Axente

Poate mai devreme ca de obicei, ziua de 10 septembrie 2018 a marcat începutul unui nou an școlar.

Un început plin de emoţii îndeosebi pentru bobocii din clasele a IX-a, care şi-au cunoscut diriginţii şi colegii alături de care îşi vor petrece o bună parte a adolescenţei lor. Un început plin de bucurie pentru restul elevilor, care s-au revăzut după vacanţă şi care încă nu s-au obişnuit cu apropierea iminentă a toamnei. Un început plin de încredere şi speranţă pentru părinţi şi pentru cadrele didactice ale unităţii noastre de învăţământ, cadre pregătite ca de fiecare dată să-şi dea o părticică de suflet elevilor noştri.

Deschiderea anului școlar a fost marcată prin festivitatea la care au participat reprezentanți ai instituțiilor locale din municipiul nostru. Este vorba de părintele Achim Sărăşan, de reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgențe Mediaș, căpitanul Alin Bădilă, precum și de Robert Cautiș, reprezentant al Primăriei municipiului Mediaș.

Astfel a început anul şcolar 2018-2019 la Liceul Teoretic „Axente Sever”, un început sub auspiciile celor mai bune rezultate din Mediaș obținute în ultimii ani la examenele naționale, ceea ce face din unitatea noastră de învățământ cel mai bun liceu din zona de nord a județului.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>