Let’s do it Mediaș – LTAS a răspuns ”prezent” !

15 septembrie 2018 a fost zi de curățenie în municipiul Mediaș, în cadrul campaniei „Let’s do it, Romania”. Peste 2.000 de voluntari din oraș și împrejurimi au participat, sâmbătă dimineața, la cea mai mare acțiune de curățenie, care a reușit să mobilizeze an de an tot mai multe persoane. Elevi ai școlilor și liceelor din oraș, alți voluntari din municipiu sau din localitățile învecinate, toți au dorit să participe la curățenie.

Zonele în care s-a acţionat au fost Greweln, Wewern, Eleșteu, Barajul Ighiș, Automecanica, zona BinderBubi și Izvorul Dorului din Gura Câmpului, dar și zona centrală a orașului.

Liceul Teoretic „Axente Sever” a participat ca de fiecare dată cu un număr impresionant de elevi care și-au unit forțele în jurul ideii de curățenie și păstrare a acesteia, dar și datorită calității de Școală Eco a unității noastre de învățământ. Axentiștii au contribuit la curățarea și igienizarea zonei Barajului Ighiș. Transportul către şi dinspre locaţii a fost asigurat de societatea de transport în comun din oraş.

Prin acțiunea ”Let’s do it Mediaș” se poate spune că mesajul campaniei și-a atins scopul, cei 2000 de voluntari implicându-se în curățenia și igienizarea zonelor din municipiul nostru și din împrejurimi. Este de așteptat ca acest mesaj să ajungă și la restul cetățenilor municipiului nostru și împreună să reușim să păstrăm curățenia, să rămânem un oraș frumos și curat.

Prof. Schiau Constantin

Acest articol a post publicat în Noutati. Salvaţi ca şi semn de carte legătură permanentă. Publicaţi un comentariu sau lăsaţi un ping: Adresa Ping-ului.

Publicaţi un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi niciodată publicată sau redistribuită. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

*
*

Puteţi folosi următoarele etichete şi atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>